Preparant la pàgina…

AVÍS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS

Saltalmon.cat és un pàgina web en format blog de la Mariona Pineda Rivero i en Lluís Clavaguera Serramitjana. Per contactar amb nosaltres utilitzeu l’adreça info@saltalmon.cat.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Quan ens faciliteu informació de caràcter personal a través de la nostre web saltalmon.cat (a partir d’ara “Lloc Web”), saltalmon.cat respecta la seva intimitat y els drets que li reconeixen la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal. Per això, és important que entengui que la informació que obtenim durant la seva visita y de què en fem. La seva visita al Lloc Web està subjecte a la seguent política sobre tractament de dades personals.

No comunicarem a tercers la seva informació de caràcter personal, excepte en la forma establerta en aquesta política o en avisos posteriors.

Saltalmon.cat podrà revelar qualsevol informació, inclús les dades de caràcter personal que soncundari necessaris per a donar compliment a les obligacions legals.

El Lloc Web utilitza Google Analytics per a recollir estadístiques de navegació, així que al visita elLloc Web està subjecte a la política de privacitat d’aquesta producte.

Saltalmon.cat no recopilarà informació personal teva sinó tens com a mínim catorze (14) anys. Si ets menor d’aquesta edat cal que t’abstinguis.

CONDICIONS D’ÚS

Tot el contingut (publicacions, imatges, vídeos, etc) d’aquest Lloc Web utilitza la llicència Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional. Això significa que tot el contingut es pot utilitzar lliurament sempre que no sigui amb fins comercials i reconeixent-ne l’autoria. Per a més detalls sobre la llicència veure l’enllaç anterior.

El Lloc Web es protegirà les vostres dades amb tots el mitjans disponibles. Utilitza Paypal per a realitzar tots els pagaments de forma segura i guarda les teves dades en un lloc amb accés restringit.

CONDICIONS DE COMPRA

Ens comprometem a realitzar tot el que estigui a les nostres mans per fer-vos arribar els productes sol·licitats.

Els productes establerts en aquesta pàgina web són petits detalls amb l’objectiu de donar-te regals diferents dels habituals i participar econòmicament en la nostra aventura. El conjunt de productes disponibles els podeu trobar a saltalmon.cat/souvenirs/.

La disponibilitat dels productes està subjecte a les nostres possibilitats, així doncs, omplir el formulari i realitzar el pagament NO GARANTEIX que obtinguis el producte sol·licitat. Et confirmarem si podem fer-te arribar el producte que ens demanes a través de correu electrònic, així com també les dates aproximades d’enviament, un cop hàgim valorat si està dins les nostres possibilitats d’aconseguir-lo i/o generar-lo. Sempre que el producte no sigui enviat se’t retornarà l’import totals dels productes sol·licitats.

L’enviament del producte no en garanteix la recepció, així doncs el Lloc Web no es fa responsable dels problemes de les agències o empreses de transports i/o enviament i de la no recepció del producte sol·licitat. Això sí, farem tot el que estigui a les nostres mans perquè el producte arribi al seu destí.

Les dates d’enviament del producte estan subjectes a la nostre disponibilitat i seran comunicades posteriorment a la compra, un cop hàgim valorat la possibilitat d’aconseguir i/o generar el producte.

Les dates de recepció estan subjectes a les agencies i/o empreses de transport, així doncs et comunicarem les dates aproximades però no es poden garantir.

Per a modificar o cancel·lar la compra només cal escriure un correu electrònic a info@saltalmon.cat exposant les modificacions o la cancel·lació. En cas de cancel·lació, es retornarà l’import total de la compra menys els costos de gestió.

No s’admeten devolucions dels productes i us garantim tot el nostre impuls perquè aquests siguin d’una màxima qualitat.