Preparant la pàgina…

CREUERS A LES GALÁPAGOS

Un dels atractius turístics de les Galápagos són els creuers. No es tracten del mateix tipus de creuers als que estem acostumats en el Mediterrani, on el vaixell és gegant i a dins es poden fer moltes activitats. En aquest cas l’atractiu és l’entorn i en el vaixell només s’hi dorm i s’hi menja. El vaixell cada dia es desplaça fins algun lloc de l’arxipèlag i allà es realitzen excursions i snorkels en llocs impressionants. Permet descobrir un munt de fauna i flora en el seu hàbitat natural.

De creuers a les illes n’hi ha moltíssims, amb diferents recorreguts, classes i preus. D’entrada, és una opció que no et plantejaries pel seu alt cost però si ho analitzes amb detall no és tan mala opció. Els preus inicials dels creuers ronden els 2500-4000$ per persona, però les agències de Puerto Ayora tenen preus “Last Minute” (creuers que surten el mateix dia o al cap d’un o dos) amb els llocs que no s’han omplert per només 800-1700$. Si tens en compte que per persona les excursions d’un dia a les illes tenen un cost mitjà de 150$, l’allotjament uns 20$ i el menjar ajustant molt el preu uns 15$, un creuer de 6 dies per 1000$ per persona comença a sortir a compte. A més a més, s’ha de tenir present, que amb el creuer s’arriba a llocs on no pots arribar amb una excursió d’un dia.

Les negociacions amb les agències no són senzilles però val la pena intentar-ho per tal d’aconseguir un creuer per les Galápagos a un bon preu. Si us decidiu a fer-ho, ens escriviu un correu electrònic i us explicarem més extensament la nostra experiència.

Nosaltres n’hem fet un i en les properes entrades us expliquem el dia a dia. La ruta que hem fet és: Baltra, Genovesa, Bartolomé, Puerto Villamil, Elisabeth Bay, Caleta Tagus, Ràbida i Daphne (aquí la pots veure en el mapa). La veritat és que l’experiència d’un creuer a les Galápagos és increïble, ens va fascinar. Si visiteu les illes no dubteu en fer-ne un, no es viu la mateixa experiència amb excursions d’un dia!!!