Preparant la pàgina…

TORRES DEL PAINE

L’any no podia començar d’una altra manera que viatjant i descobrint llocs nous. Com no és gaire costum, nosaltres el primer dia de l’any ens vam despertar molt aviat per conduir fins al Parc Nacional de Torres del Paine. És un lloc increïble. Et falten ulls per veure tota la immensitat del paisatge que t’envolta. 

L’entrada al parc té un cost de 21000 pesos xilens per persona (uns 30 €) però permet entrar-hi durant tres dies; així que vam decidir que el primer dia faríem un recorregut amb cotxe per visitar el màxim de llocs possibles i l’endemà, faríem el trekking per arribar fins a la base de les torres. 

Així doncs, el primer dia vam veure glaceres, blocs de gel d’un color blau inexplicable, cascades espectaculars, llacs gegants, ponts penjants, aus curioses, guanacos, flamencs… i les majestuoses Torres del Paine alçant-se com a decorat de fons en tots aquests indrets.

L’endemà, després d’haver descansat tota la nit, vam pujar a la base de les Torres. El recorregut era preciós però el tram final va ser força dur. El camí feia molta pujada i estava ple de roques. Tot i així, l’esforç (10 hores caminant) va valer molt la pena. Les vistes des de dalt eren espectaculars. I com a regal, a dalt de tot vam poder veure-hi un llop.