Preparant la pàgina…

ÚLTIM DIA DE CREUER

L’últim dia de creuer va tocar matinar molt. Era opcional però evidentment nosaltres ho vam fer. A les 6 del matí vam pujar al pis de dalt de tot del creuer. Estàvem voltejant l’Illa de Daphne, una illeta verge a la que no es pot desembarcar, sinó només rodejar. És coneguda per les aus que la sobrevolen. I nosaltres vam tenir la gran sort de veure-hi per primera vegada, les fregates amb el coll (papada) vermell inflat. Diuen que només se’ls hi posa així quan estan en època d’aparellament, per tant no és fàcil de veure.

Aquesta imatge és com una de les icones de les Galápagos. A totes les postals hi surten. De fet, fins i tot a les botigues de souvenirs en venen peluixos. Així doncs, vam acabar una setmana espectacular de creuer de la millor manera. Després de fer aquestes fotos, vam seguir navegant fins arribar ja al mateix punt on havia començat el creuer. Vam recollir totes les nostres coses, ens vam acomiadar de tothom i vam marxar. Havíem viscut una de les millors experiències del nostre viatge!

No voldríem acabar amb les publicacions del creuer, sense ensenyar-vos el que els mariners molt curosament ens deixaven cada matí a la nostra cabina. Mentre realitzàvem l’excursió o el snorkel matinal, ens arreglaven el llit. I ens sorprenien cada dia amb un detall diferent. Mireu les següents fotos.