Preparant la pàgina…

ANTELOPE CANYON – UPPER OR LOWER

Hi ha coses que no descobreixes fins que ets en el lloc i aquesta és un bon exemple. L’Antelope Canyon és un més dels indrets que no et pots perdre de la costa oest. Són unes roques on entra la llum del sol d’una forma peculiar i aconsegueix uns colors espectaculars com es veu a les fotos!

Però de l’Antelope Canyon es pot visitar l’Upper o el Lower. El més conegut, el de les fotografies impressionants i que val $40 per persona, és l’Upper. Això sí, està tan transcorregut de gent que fer-te una fotografia o parar tan sols 5 minuts és impossible, ja que el grup que ve tot darrera vol passar i el guia t’exigeix que avancis. Per contra, el Lower, val la meitat de preu, les fotografies també són espectaculars, no hi ha ni la meitat de gent i els guies s’agafen temps per explicar-te les diferents roques i com s’ha anat formant l’Antelope Canyon. Nosaltres només vam tenir oportunitat de visitar l’Upper que és en el que teníem una reserva (per internet) des de feia temps ja que hi ha una gran demanda; però els turistes que havien anat a tots dos recomanaven molt més l’organització de les visites al Lower.

No ens volem deixar de recomanar-vos que si feu una reserva, a poder ser trieu l’horrai de les 11.30h que és quan els raigs del sol hi entren més directament i creen uns efectes molt més espectaculars!

img_1683-mediumimg_1563-mediumimg_1673-mediumimg_1681-mediumimg_1561-medium