Preparant la pàgina…

TEN-X CAMPGROUND

Si feu ruta amb caravana o amb tenda per Estats Units, aquest càmping no us el podeu perdre! Està a 5 minuts del Grand Canyon i el preu per parcel·la i nit és de $10. Aquest càmping forma part dels parcs i boscos nacionals i a través de la pàgina web www.recreation.gov podeu trobar-ne molts més com aquest a tot Estats Units.

El seu funcionament és molt curiós perquè es basa en la bona fe de la gent. No hi ha cap persona que faci les reserves ni t’assigni el teu lloc, sinó que tot t’ho fas tu mateix quan arribes.

En primer lloc, tant bon punt arribes te’n vas a buscar la parcel·la que més t’agradi (totes tenen firering, taula i bancs) i hi enganxes un full de color groc amb les teves dades i la data. D’aquesta manera queda reservada per a tu i encara que marxis a passar el dia fora, la gent entén que està ocupada. Per tant, quan busques parcel·la l’únic que has de mirar és que a la seva corresponent bústia no hi hagi cap paper enganxat, per tant que estigui lliure.

I per últim, omples un sobre groc amb les teves dades i els diners corresponents a les nits que hagis de pagar, i ho deixes en una bústia que hi ha a l’entrada del càmping (es pot veure a les fotos). I llestos! Això sí, als matins hi sol haver un guàrdia revisant que tothom hagi posat el sobre groc on toca.

img_1539-mediumimg_1540-mediumimg_1541-mediumimg_1543-mediumimg_1542-medium