Preparant la pàgina…

UNIVERSAL STUDIOS HOLLYWOOD I

Els estudis de cinema i parc temàtic Universal Studios Hollywood, situats al barri de Universal City a Los Angeles, és una visita de la ciutat que no es pot deixar passar. No el destacaríem com a parc d’atraccions, altres com Port Aventura li donen mil voltes, però sí com a lloc a visitar si vols endinsar-te en pel·lícules i sèries, i descobrir alguns dels secrets del cinema.

img_1337-mediumimg_0703-medium

img_0699-mediumimg_0695-medium

img_0489-medium

Les atraccions i espectacles que no us podeu perdre són WaterWorld, un espectacle amb motos d’aigua, explosions, foc i molt més i la millor de totes Studio Tour, on et porten a fer un recorregut pels diferents escenaris de gravació, t’ensenyen decorats i edificis que utilitzen en infinitat de pel·lícules i descobreixes alguns dels secrets del cinema. Una atracció interessant si hi aneu amb dies de calor és Jurassik Park Ride, molt semblant al Tutuki Splash de Port Aventura però triplica la remullada.

WaterWorld

El preu de l’entrada és car, uns 110$ per persona però val la pena. Es pot entrar menjar i hi ha fonts amb aigua a tot el parc. Així que recomanem entrar menjar i una ampolla d’aigua perquè com a tots els parcs temàtics, els preus de la beguda i el menjar a dins són desmesurats.

Per últim, una zona del parc nova oberta l’Abril d’aquest any i molt ben aconseguida és Harry Potter World. Per una estona t’endinses completament a les pel·lícules de Harry Potter. Hi pots trobar des del castell de Hogwards, el tren, les botigues d’objectes màgics de Hogsmeade i fins i tot, pots comprar la teva vareta i utilitzar-la per a fer màgia en diferents punts dels carrers de la zona.

Com es veu en les següents fotos, seguint uns petits moviments marcats al terra amb la vareta que et compres a la Ollivanders (la botiga on es compren les varetes a la pel·lícula) aconsegueixes fer moure objectes.

img_0533-mediumimg_0536-mediumimg_0539-medium

img_0538-mediumimg_0535-medium

A la pròxima entrada us expliquem el secret de la màgia de les varetes…